Начало » Кариери » Стажантска програма

Ключови факти

  • В ТОП 5 на най-успешните системни интегратори в България
  • В ТОП 20 на най-успешните ИКТ компании в България
  • В ТОП 20 на ИТ доставките по ЗОП за последното десетилетие
  • Представителни офиси в София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора
  • Член на БАИТ

Стажантска програма 2016

За 11-та поредна година водещата българска IT компания Парафлоу Комуникейшънс обявява Стажантска програма и дава шанс на младите хора за практическо обучение, запознаване с новите информационни технологии и работа в професионална бизнес среда. За годините на своето съществуване от 2005 г. до днес над 100 студенти са преминали стаж по програмата на Парафлоу, като половината от тях след това са били назначени на постоянен трудов договор. 

Избраните стажанти по новата програма ще имат възможност не само да се запознаят с функционирането на компанията отблизо, но и ще бъдат въвлечени в реални казуси и проекти. 

  

 

Направления на програмата

Стажантската програма на Парафлоу е предназначена за студенти от специалностите: компютърни системи и технологии, комуникационна техника и технологии, телекомуникации, математика и информатика, информационни системи, информационна сигурност, софтуерно инженерство, компютърни науки, мрежови технологии, бизнес информатика.


Условия и ред за кандидатстване

За участие в програмата се допускат студенти, завършили успешно трети курс от бакалавърска степен на обучение, с добра компютърна грамотност, мотивирани да придобият умения и знания в областта на информационните технологии. Кандидатите могат да заявят участие, като попълнят:

ОНЛАЙН ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ 

или изпратят автобиография и мотивационно писмо на адрес: jobs@paraflow.bg

В мотивационното писмо, кандидатите трябва да опишат уменията, интересите и амбициите си за бъдещето. До интервю ще бъдат допуснати кандидати, които са преминали предварителна селекция по документи. 

Съдържание на програмата


Стажантската програма е отворена за студенти, които имат знания и интереси в следните направления от дейността на фирмата:

  • Софтуерни решения за управление на бизнеса
  • Системни софтуерни решения 
  • Комплексни мрежови решения 
  • Техническо обслужване на клиенти и сервиз
  • Продажби.

  

Стажантската програма ще стартира с начално обучение за запознаване с дейността на фирмата и отделите, в които ще работят одобрените кандидати.

Всеки стажант ще работи по конкретни задачи, свързани с изпълняваните от фирмата проекти. На разположение ще бъдат предоставени богата библиотека със специализирана литература и техническите лаборатории на фирмата.

Периодът на стажа е от един до три месеца за месеците юли, август и септември.

Атестация на стажантската програма

Всеки един от стажантите ще получи индивидуална оценка от прекия си ръководител, препоръка за положения труд и трудово възнаграждение.

С одобрените кандидати ще бъде сключен договор за стаж.

Фирмата си запазва правото да предложи постоянен трудов договор на представилите се добре стажанти.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2017 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com